Mélyen megtiszteltnek és végtelenül hálásnak érzem magam azért a kivételes lehetőségért, hogy tegnap este a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségenek VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezetetől átvehettem a 2023. Év Vállalkozója Díjat. Ez a kitüntetés számomra nemcsak rendkívüli elismerés, hanem felelősséggel teli megbecsülés is.

Szeretném kifejezni mély köszönetemet a BPVRSZ elnökének, Marosi Lászlónak, Faragó Ilonának és az elnökségi tagoknak azért, hogy jelöltek és támogattak ebben a különleges elismerésben.

Különleges hálával tartozom feleségemnek, Hegyváriné Kucsera Georginának, családomnak és kollégáimnak, akik mindig mellettem állnak és támogatnak minden helyzetben. Hálás köszönetemet fejezem ki barátaimnak, akik megleptek és együtt ünnepeltük ezt a számomra nagyon fontos napot!

Köszönetemet szeretném kifejezni partnereinknek és azon vállalkozásoknak is, akik mindig támogatást és bizalmat nyújtottak nekem. Ez a kivételes elismerés óriási jelentőséggel bír számomra és hatalmas motivációt ad a további munkámhoz. Ígérem, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy méltó legyek erre a kiemelkedő elismerésre, a 2023. Év Vállalkozója díjra.