2023. Év Vállalkozója Díj

Mélyen megtiszteltnek és végtelenül hálásnak érzem magam azért a kivételes lehetőségért, hogy tegnap este a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségenek VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezetetől átvehettem a 2023. Év Vállalkozója Díjat. Ez a kitüntetés számomra nemcsak rendkívüli elismerés, hanem felelősséggel teli megbecsülés is.

Szeretném kifejezni mély köszönetemet a BPVRSZ elnökének, Marosi Lászlónak, Faragó Ilonának és az elnökségi tagoknak azért, hogy jelöltek és támogattak ebben a különleges elismerésben.

Különleges hálával tartozom feleségemnek, Hegyváriné Kucsera Georginának, családomnak és kollégáimnak, akik mindig mellettem állnak és támogatnak minden helyzetben. Hálás köszönetemet fejezem ki barátaimnak, akik megleptek és együtt ünnepeltük ezt a számomra nagyon fontos napot!

Köszönetemet szeretném kifejezni partnereinknek és azon vállalkozásoknak is, akik mindig támogatást és bizalmat nyújtottak nekem. Ez a kivételes elismerés óriási jelentőséggel bír számomra és hatalmas motivációt ad a további munkámhoz. Ígérem, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy méltó legyek erre a kiemelkedő elismerésre, a 2023. Év Vállalkozója díjra.

További hírek

Média megjelenés

Adásunkban Faragó Ilona vendége, az “Év Vállalkozója”, Hegyvári Bálint, aki, saját szavaival, így mutatja be magát:

“Három gyerekem van, két cégem és egy támogató feleségem.” – Hegyvári Bálint

Bálint története rendhagyónak mondható. Cipruson találta igazán fel magát, és itt indult be karrierje is. Elmondása szerint szüksége volt a felelősségre és a kihívásokra, így tudott igazán kibontakozni, tanulni és folyamatosan megmérettetni önmagát.

2023-ban már 16. alkalommal kérte fel a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete a meghatározó szakmai szervezeteket, közéleti személyiségeket, kulturális véleményvezéreket, a tudományos élet szereplőit a régióban, hogy jelöljék a regionális Prima Díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott kiválóságokat. Az Év Vállalkozója 2023. díjazottai is átvették kitüntetéseiket.
A VOSZ BPVRSZ Fenntarthatósági munkacsoportja rendezvénysorozatában olyan, a mindennapjainkban leginkább felmerülő, fenntarthatósági kérdésekben valós problémákat szemléltet, amelyekre megoldásokat is ajánl. Az eseményen betekintést nyújtottak a fenntarthatósággal kapcsolatos alapfogalmakba, szabályozásba, bemutattak új kezdeményezéseket, amelyekhez aktív, tenni vágyó partnereket várnak.
Megújult műsorunkban a PRESTON nemzetközi cégcsoport marketing és értékesítési igazgatóját, Hegyvári Bálintot láttuk vendégül házigazdáinkkal, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében érkeztek stúdiónkba. Rengeteg dologra választ kaptunk és rengeteg egyéb dologra fogunk még választ kapni közös edukatív megoldásokkal, amelyekről szót is ejtettünk.
Először vásárolhatott telket és építhet szállodát magyar érdekeltségű cég az Emirátusokban. Rász el-Haima nemrég azzal került be a hírekbe, hogy ott építik meg az Emírségek első kaszinóját. A magyar érdekeltségű szálloda a mesterséges, ember által épített Al Mardzsan-szigeten helyezkedik majd el. A PRESTON 255 szobás szállodakomplexumának építése jövőre kezdődik.
Schéda Zoltánnal beszélgetett Hegyvári Bálint a PRESTON négycsillagos szálloda projektjéről. Milyen az élet az Emirátusokban, Dubajban, miért választottuk Ras Al Khaimah-t az EARTH Shore szálloda projektünk helyszínének? Nézze meg a válaszokért a videót a gombra kattintva!
A vendég: Hegyvári Bálint, a PRESTON Business magyarországi értékesítési vezetője és a nemzetközi PRESTON Capital marketing igazgatója. A magyar érdekeltségű szálloda a mesterséges, ember által épített Al Marjan-szigeten helyezkedik majd el.
Saját tőkéből, Csehországban kibocsátott vállalati kötvények eladásából és a szállodaszobák értékesítéséből finanszírozza a cseh-magyar PRESTON a Sun Beach Resort névre keresztelt projektet. A vállalatot a cseh üzletember Filip Navrátil és magyar társa, Hegyvári Bálint hozták létre. Korábban évekig együtt dolgoztak a nemzetközi (elsősorban európai és ázsiai) pénzügyi piacokon.
A VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei szervezetének elnöksége nemrég felkért a Fenntarthatósági Szekció megszervezésére. Nagy örömmel vállaltam el a feladatot, hiszen számomra és cégcsoportunk számára is fontos a környezeti és fenntarthatósági szempontok képviselete – mondta Hegyvári Bálint, a PRESTON Capital marketing igazgatója, a PRESTON Business Kft. ügyvezetője a 12 kérdés – 12 válasz sorozat 469. interjújában.
Székesfehérvári Vörösmarty rádióban beszélgettünk Schéda Zoltánnal. Közel fél órán keresztül beszélgettünk a projekt részleteiről, valamint a turizmus jelenlegi helyzetéről és jövőjéről az Egyesült Arab Emírségekben. Ha lemaradt az adásról, a gombra kattintva visszahallgathatja!