Építs karriert,
és változtasd meg az életed!

Ne hagyj ki egy egyedülálló lehetőséget, hogy munkát vállalj egy olyan vállalatnál, ahol a te értéked és eredményeid számítanak. Itt az ideje, hogy értéket teremts és kiemelkedő sikereket érj el!

Egyetlen előkövetelmény az érettségi!

Vállalkozó szelleműeket
keresünk!

Szükségünk van olyan előremutató gondolkodású személyekre, akik a munka világát nem csak adott paramétereken belül képesek értelmezni. Számunkra a lényeg nem a hivatalos pozíciókban, hanem a mögöttük álló gondolkodásmódban és proaktív hozzáállásban rejlik.

Az ideális jelölt olyan személy, aki készen áll a csapatmunkára, függetlenül attól, hogy jelenlegi vagy jövőbeli szerepe vezetői pozíciót foglal-e el. Azokat keresünk, akik kíváncsiak saját képességeik felfedezésére és fejlesztésére, és akik szívesen vesznek részt új és izgalmas projektekben.

Ha te is azon emberek közé tartozol, akik készek szembeszállni az új kihívásokkal, és akik a vállalkozói gondolkodásmódot nem csak karrierjük, hanem személyes fejlődésük részeként is szemlélik, akkor várjuk jelentkezésedet!

Rólam:
Hegyvári Bálint vagyok

A VOSZ BPVRSZ által 2023-ban „Az Év Vállalkozója” díjjal kitüntetett üzletember. Szenvedélyem, hogy támogassam azokat az egyéneket, akik vállalkozóvá szeretnének válni, de még nem tették meg a szükséges lépéseket. Célom hogy pénzügyi és szakmai támogatással segítsem az új vállalkozókat, így hozzájárulva álmaik megvalósításához. Olvass tovább rólam, vagy hallgasd meg a velem készített podcast adást, aminek címe: A sikeres vállalkozó titkai, álmokból valóság!

Elérhető pozíciók

Tedd meg az első lépést a siker felé! Nem MLM rendszerbe keresünk embereket, nincs szükségünk az önéletrajzodra, motivációs leveledrehúsz éves munkahelyi tapasztalatra vagy fizetési igény megjelölésre. Amúgy is annyit fogsz keresni, amennyit akarsz, csak rajtad múlik. Hal Elrod ezt mondta:

„Attól a pillanattól kezdve, hogy felelősséget vállalsz a saját életedért, mindent meg tudsz változtatni az életedben!”

Egyetlen előkövetelmény az érettségi!

Pénzügyi szakember leszek

Tudtad, hogy a legmagasabb fizetés a pénzügyi szakmában érhető el? Nem véletlenül helyezkedtem el én is 10 évvel ezelőtt a pénzügyi világban, és nem MLM rendszerben. Ennek köszönhetem, hogy bejártam a fél világot, megismerkedtem a gyermekeim édesanyjával, továbbá pénzügyileg és szakmailag is megalapoztam vállalkozásainkat! Fontos: Nem szükséges tapasztalat, támogatunk a kezdetektől! Olvasd tovább és jelentkezz!

Pénzügyi vezető vagyok

Azok a játékosok, akik csapatban szeretnek dolgozni azt mondják egységben az erő. Minden csapatot irányítani, motiválni kell, ehhez pedig jó vezetőkre van szükség. Nem főnökre, nem felettesre, hanem olyan vezetőre, aki példát mutat és nem csak beszél róla vagy tanítja, hanem csinálja is! Jelentkezz, ha vezetőnek tartod magad! Kattints ide vagy a gombra!

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és küldd el nekünk, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot!

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot.

Mi sem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed! Nem építünk adatbázist és nem adjuk ki harmadik félnek beleegyezésed nélkül az adataidat!