Vezetőként a csúcson

A csapatmunka erejében hiszünk, ahol az egység teszi erőssé a közösséget. Egy csapat sikere mögött mindig ott áll egy inspiráló vezető, aki képes irányítani, motiválni, és legfőképpen: példát mutatni. Nem főnököt keresünk, hanem egy közöttünk járó vezetőt, aki tetteivel inspirál és a gyakorlatban alkalmazza a tudást. Ha úgy érzed, benned van a vezetői potenciál, és kész vagy felelősséget vállalni, akkor itt a helyed. Jelentkezz most, és válj vezéregyéniséggé!

Amit kínálunk

 1. Egyedi Szerződési Lehetőségek: Egyéni megállapodások alapján biztosítunk stabil havi fix jövedelmet, akár 1 éven át.
 2. Aktív és Passzív Jövedelem: Különféle forrásokból származó, versenyképes jövedelemmel jutalmazzuk a munkádat és elhivatottságodat.
 3. Csapattámogatás: Meglévő rendszerek és folyamatok segítségével fejlesztheted csapatodat, közösen építve a siker alapjait.
 4. Széleskörű Pénzügyi Támogatás: Ügyfeleid és csapattagjaid számára biztosítás, befektetés, gyermek- és nyugdíjprogramok, vállalkozói vagyon és hitelügyintézés területén nyújthatsz segítséget.
 5. Vezetőképzés: Folyamatos személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket biztosítunk, hogy vezetőként magasabb szintre juthass.
 6. Lead Támogatás: A csapatod számára biztosítunk minőségi ügyfélajánlásokat, hogy a siker ne maradjon el.

Vezető szerepe

A pénzügyi vezetőként a te feladatod lesz a csapatod irányítása, motiválása és a közös céljaik elérésének támogatása. A magas szintű jutalékrendszerünkkel, amely több mint 12 forrásból érkezik, kiemelkedő jövedelmet garantálunk, ami Magyarországon elérhető legjobbak közé tartozik.

Csatlakozz, ha

 1. Vezetőként azonosulsz a csapatépítés és a közös siker elérésének filozófiájával,
 2. Vállalkozói szellemmel rendelkezel, és nem csak egy munkahelyet keresel,
 3. Hiszel abban, hogy a pénzügyi tanácsadás és a személyes fejlődés kéz a kézben jár,
 4. Személyes tapasztalataid vannak a pénzügyi szektorban, és készen állsz ezeket megosztani és továbbadni.

Téged Keresünk:

 1. Vezetőnek tartod magad, aki képes inspirálni és motiválni a csapatát.
 2. Nyitott vagy az új kihívásokra
 3. Szeretsz csapatban dolgozni
 4. Kitűzöd a csapat és egyének céljait, segítesz elérésükben
 5. Értéket szeretnél adni, és képes vagy kapcsolatot teremteni másokkal
 6. Motivál a kiemelkedő jövedelem és a karrierlehetőség hosszútávon
Az elmúlt 10 év során széleskörű pénzügyi tapasztalatokat szereztem, többek között részvények, kötvények, befektetési ingatlanok értékesítésével foglalkozva, miközben saját vállalkozásainkat is felépítettük. Ezek a tapasztalatok megerősítettek abban, hogy a pénzügyi szektorban való siker kulcsa a vezetői képesség és a csapatmunka.

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és küldd el nekünk, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot!

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot.

Mi sem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed! Nem építünk adatbázist és nem adjuk ki harmadik félnek beleegyezésed nélkül az adataidat!